Hvem er jeg så

Mit navn er Lennart Øster og jeg er fra tidalderen 1975, så jeg har vel det mange kalder erfaring.

Jeg har en dejlig familie bestående af min henrivende og top lækre kone Stine og vores to dejlige børn, Maria på 20 og Maja på 7  år – Måske lidt efternøleragtigt men jeg nyder det i fulde drag.

Til dagligt arbejder jeg markedsføring og udvikling af vores to online forretninger og vores garn forretning.  Jeg har gennem de sidste mange år været selvstændig, men da Maja kom til verden ønskede jeg en pauser fra de lange arbejdsdage og tiden væk fra familien.

Derudover havde Stine og jeg i årene før startet lovejoy.dk, som sælger legetøj til voksne. Den har vi i en årrække levet af indtil vi i 2013 synes at vi skulle have noget vi også kunne blive gamle med. Så vi startede en garnforretning ved navn Filato. I starten var det faktisk kun meningen at vi skulle have det online, men garn fylder en del mere end vi havde beregnet så nu har altså også en fysisk forretning  Præstø, ikke langt fra hvor vi bor.

Mange hatte når jeg arbejder

Jeg har flere hatte på når jeg arbejder til dagligt. Dels står jeg for alt vores markedsføring, både online og offline i begge forretninger. Der udover laver jeg selv vores søgemaskine optimering, Google Adwords kampagner. Det er det jeg brænder for sammen med kundeservice. Når der ikke lige er tid til alt det sjove så dykker jeg gerne ned i den administrative del af at drive en virksomhed med så mange ben som vores. Havde det ikke været for mine kone havde det ikke kunnet lade sig gøre.

Jeg har ved siden af et par hygge projekter sammen med en ven om lavenergi.dk, hvor vi forsøger at rådgive om alt inden for isolering og bedre varmeudvinding.

I nyere tid er jeg begyndt at lave Søgemaskineoptimering eller SEO som det jo så fint hedder for små lokale virksomheder, der enten ikke har kendskab til det eller som ønsker en der sidder lokalt og som de kan spare med.

Fotografering er så småt kommet med ind over mit professionelle liv, eftersom jeg har haft brug for det mere og mere. Dels tager vi selv produkt foto og dels er jeg begyndt at tilbyde fotografering til virksomheder og private. Jeg har ikke noget studie så det er oftest hos kunden det foregår. Det håber jeg bliver en endnu større del af mit liv i fremtiden.

Når arbejdshatten ryger og privat kasketten kommer på

Når jeg er hjemme forsøger jeg mest muligt at være der for familien, selvom det er svært som selvstændig med nutidens kundeservice. Der bliver stadig svaret på en mail eller to, men som regel først efter den lille er kommet i seng.

Jeg lader bedst op med en god serie og dem er der heldigvis nok på Netflix og HBO, samt live TV. Det er noget som vi begge nyder og særligt mens Stine sidder og designer den næste store best seller til butikken kan jeg slappe af i en mere vandret stilling.